dinsdag 6 december 2022


 Yeahh Christmas in Florida again!! 


Dit jaar zijn we 12,5 jaar getrouwd en daar hoort een reis bij 😎

Op 22 December vliegen we naar het zonnige Florida, dit keer gaan we 16 dagen

We vliegen dit jaar met American Airlines met een boeing 787-8 Dreamliner vanaf AMS ( Schiphol airport) met een tussenstop in PHL (Philadelphia Airport) van +/- 3 uur , hier stappen we over op een ander vliegtuig een airbus A321-231 van American Airlines en vliegen we door naar MCO (Orlando airport).



 Als we aankomen gaan we gelijk de huurauto ophalen. We hebben een SUV voor 1 dag gehuurd bij Alamo.




Zodra we de auto hebben gekozen gaan we naar onze Villa die we gehuurd hebben op Eagle Point in Kissimmee.

Waarschijnlijk gaan we nog wat boodschappen doen bij de Walmart als deze nog open is als we aankomen, daarna denk ik dat we gaan proberen te slapen om uit te rusten van de reis.

De volgende dag gaan we de auto inleveren op Sanfort Airport en daar halen we onze andere auto op waar de rest van de vakantie mee gaan rijden. We hebben hiervoor kozen omdat het meer dan €500,- scheelde als we de auto zouden huren voor 2 weken bij MCO. We kunnen gelukkig wel deze auto inleveren op MCO als we weer naar huis gaan.

We hebben dit keer een standaard SUV gehuurd bij Hertz

We gaan dit keer ook naar Busch Gardens, Seaworld, Aquatica en Discovery Cove.






1 opmerking:

  1. Heerlijk vooruitzicht, lekker naar de zon. En goed bekeken zo, met autohuur. Heb ook zo'n soort constructie. Ga echter na aankomst met een Uber naar Sanford om de huurauto op te halen.

    BeantwoordenVerwijderen

Last full day in Florida

Vandaag onze laatste volle dag, jeetje wat is dat hard gegaan. We slapen lekker uit en doen alles op het gemak, eerst lekker ontbijten met p...